Finitro draagt zorg voor een goede omvang van uw persoonlijke gegevens. Op deze pagina informeren wij u over de wijze van verzamelen van uw gegevens als u onze website bezoekt.

Indien u nog vragen heeft, neemt u dan gerust contact op met onze klantenservice.

Verzamelde gegevens

www.finitro.nl gebruikt de verzamelde gegevens voor de volgende doeleinden:

• Bij het plaatsen van een bestelling op onze website, hebben wij uw naam, e-mailadres, telefoonnummer, afleveradres en betaalgegevens nodig. Deze gegevens zijn noodzakelijk om uw bestelling uit te kunnen voeren. • U heeft bij ons de mogelijkheid om een account aan te maken. De hierboven vermelde gegevens worden tezamen met uw account in beveiligde omgeving bewaard en opgeslagen. Zodoende hoeft u ze niet bij elke nieuwe bestelling opnieuw uw gegevens invoeren. • Het verzenden van speciale aanbiedingen en akties betreffende onze producten. Indien u zich wilt afmelden voor de nieuwsbrief, dan kunt u contact opnemen met onze klantenservice: info@gristlemax.com

Geen verkoop aan derden

Finitro.nl zal nooit uw persoonlijke gegevens verkopen aan derden. Uw gegevens worden alleen verstrekt aan derden die belast zijn bij het uitvoeren van uw bestelling en betaling.

Wijzigen van uw gegevens

U heeft het nadrukkelijk recht uw gegevens in te zien en te wijzigen. U kunt hiervoor terecht bij onze klantenservice.

  Loading...